DE ROTIBOER UTRECHT

DE ROTIBOER UTRECHT Nieuw in Utrecht

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 986 beoordelingen
2 aug 2020 om 20:11 Bestelde soep was niet op voorraad
1 aug 2020 om 0:41 We hadden helaas niet zo'n goede ervaring. De bestelling was voor een deel niet leverbaar, een half uur later dan aangegeven, een aantal dingen klopten niet en het was ook niet zo lekker.
16 jul 2020 om 15:52 Lekkerrrrrr!!!
13 jul 2020 om 21:25 Bezorging deed er super lang over, daarbij heb ik ook nog is nasi gekregen ipv bami ... erg frustrerend
11 jul 2020 om 20:27 Het deel van het eten wat niet koud was, was lekker, gelukkig... Het duurde langer dan aangegeven voor het eten er was.
11 jul 2020 om 9:55 Lekker eten, maar waardeloze bezorging. Bezorger had geen zin in zijn werk en gaf aan dat ik maar even de lift moest pakken als ik mijn eten wilde. Gaf vervolgens met een peuk in zijn mond mijn bestelling en gratis wat bijdehante opmerkingen.
29 jun 2020 om 22:27 Eten met weinig smaak. 45min te laat bezorgd. Wanneer ik de restaurant heb gebeld om te vragen of de order onderweg was, kreeg ik het antwoord dat het eten zou knoken wanneer de bezorger komt. Super vaag dus. Zeker niet de extra 45 min wachten waard.
23 jun 2020 om 21:50 héérlijk als vrijwel altijd, maar de plaat was melig; het was één aan elkaar gebakken "geheel" geworden...
20 jun 2020 om 6:00 Binnen bezorgtijd geleverd gekregen, smaak was super lekker
20 jun 2020 om 5:59 Heerlijk eten! Voor een mooie prijs en snel geleverd! Zeker een aanrader!
18 jun 2020 om 23:13 Zoals altijd topie!
18 jun 2020 om 23:11 Heerlijk gegeten en snel geleverd!